Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετείχε στη συγκέντρωση των συνταξιουχικών ενώσεων και την πορεία στο Μαξίμου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πατησίων 5 104 31 ΑΘΗΝΑ, τηλ.: 210 5238569, Fax. : 210 5236344

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2014

Αγαπητοί συνάδελφοι/ες,
Καθημερινά βιώνουμε εδώ και χρόνια την αβεβαιότητα και την αστάθεια σε ότι αφορά τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τις δουλειές μας. Η ανεργία έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα για την Ελλάδα επίπεδα και τα πράγματα διαρκώς χειροτερεύουν. Τα αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει οι προηγούμενες αποφάσεις των Κυβερνήσεων των μνημονίων και τα διαφαινόμενα νέα μέτρα που μας επιβάλουν, κατ’ εντολή της τρόικας και διαφόρων άλλων ξένων και ντόπιων διευθυντηρίων, έχουν οδηγήσει τους πολίτες της Χώρας μας σε ένα αδιέξοδο δρόμο προς την φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η ραγδαία υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, ως συνέπεια της μείωσης του εισοδήματός μας, οι περικοπές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα αποτελούν καίριο πλήγμα σε όλα αυτά που τόσα χρόνια μοχθήσαμε να δημιουργήσουμε.
Τώρα με την ψήφιση των νέων μέτρων και περικοπών μπαίνει ταφόπλακα σε ακόμη περισσότερες κατακτήσεις και δικαιώματα. Όλη η χώρα μπαίνει στην κατάψυξη με μισθούς πείνας, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, συντάξεις που οδηγούν στην εξαθλίωση και στην ανέχεια.
Ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, ιδιωτικοποιούνται ακόμη και οι λιγοστοί δημόσιοι φορείς σε υγεία, παιδεία και αλλού.
Οι δικαστικές αποφάσεις υλοποιούνται μόνο όταν μας συμφέρουν.
Ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει!

Εμείς η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος καλούμε όλους, συνταξιούχους και εν ενεργεία Πυροσβέστες και Αξιωματικούς να αγωνιστούν μαζί με όλους τους άλλους συνταξιούχους και εργαζόμενους. Οι καιροί που έρχονται απαιτούν κοινή δράση και συμπόρευση όλων.
Να σταματήσουμε στην πράξη τα μέτρα φτώχειας που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Έχουμε την δύναμη και μπορούμε!

                                                   Για το Δ.Σ.
      Ο Γεν. Γραμματέας                                                Ο Πρόεδρος

     Αθανάσιος Πούλιας                                         Δρ Διονύσιος Π. Βορίσης                                                                               Αντιστράτηγος Π.Σ. ε.α.

Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία της Αττικής που διαμαρτύρονται για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, τις συντάξεις πείνας και την υποβάθμιση του ασφαλιστικού και της υγείας μέσω της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης της. (φωτ/φίες από τη συγκέντρωση)

 ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ