Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ.Π.Π

Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι. Το Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ πήρε θέση στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο (νσχ) της Γ.Γ.Π.Π από την πρώτη στιγμή αποστέλλοντας πριν τη διαβούλευση τις θέσεις μας στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Αναμεναμε, συνάντηση την οποία ζητήσαμε και η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε. Όταν το νσχ δόθηκε στη διαβούλευση επανυποβάλαμε τις προτάσεις μας, μιας και καμιά απ’ αυτές δεν υπήρχε στο σχέδιο νόμου.

Παράλληλα θέτουμε τις απόψεις μας επί του νομοσχεδίου στα κόμματα του κοινοβουλίου, εκφράζοντας την αντίθεσή μας σ’ αυτό και ζητάμε την απόσυρσή του.

Σας παρουσιάζουμε τις θέσεις του Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ. Είμαστε ανοιχτοί στη συμπαράσταση των εν ενεργεία συναδέλφων μας και θα λάβουμε μέρος σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κινείται προς την κατεύθυνση των θέσεών μας.

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΣΧΕΔΙΟ_ΝΟΜΟΥ-Πολιτικής-Προστασίας.pdf”]
[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ-στο-σχέδιο-νόμου.pdf”]

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΑΠΟΨΕΙΣ-ΓΙΑ-ΤΟ-ΝΣΧ.pdf.pdf” title=”ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΣΧ.pdf”]

[pdf-embedder url=”http://www.peaps.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΠΕΑΠΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-ΓΙΑ-ΤΟ-ΝΣΧ-ΤΗΣ-ΓΓΠΠ.pdf” title=”ΠΕΑΠΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΣΧ ΤΗΣ ΓΓΠΠ”]

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ