Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Κάρτα εισόδου σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία

Η κάρτα εισόδου στα στρατιωτικά νοσοκομεία χορηγείται ΔΩΡΕΑΝ από την Ένωση μόνο στα ενεργά μέλη της. Επίσης την κάρτα αυτή δικαιούνται και η σύζυγος και τα τέκνα αυτών μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Κατ΄ εξαίρεση τα τέκνα τα οποία σπουδάζουν δικαιούνται κάρτα μέχρι την ηλικία των 25 ετών εφόσον προσκομίσουν σχετική βεβαίωση του ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Για την έκδοση της κάρτας απαιτείται:

  • Μία φωτογραφία.

  • Ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α.

  • Ο αριθμός Μητρώου της Ένωσης.

  • Ο Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας.

  • Η ομάδα αίματος.

  • Για τα τέκνα άνω των 18 ετών βεβαίωση της σχολής που φοιτούν.

**Για την έκδοση κάρτας, στη σύζυγο ή/και στα τέκνα, απαιτείται η προσκόμιση εγγράφου που να αποδυκνείει την συγγενική σχέση, με το μέλος (ταυτότητα, ληξιαρχική Πράξη, Εκκαθαριστικό Εφορίας κλπ). ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η σύζυγος ή τα τέκνα, είναι ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, δεν δικαιούνται περίθαλψης στο 251 ΓΝΑ, σύμφωνα με Εγκύκλιο που εξέδωσε πρόσφατα, το νοσοκομείο.

Για την Αττική το Στρατιωτικό Νοσοκομείο που δέχεται τους εν ενεργεία και συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τα μέλη των οικογενειών τους είναι το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 Γ.Ν.Α.).

Η υπηρεσία έκδοσης καρτών εισόδου στα στρατιωτικά νοσοκομεία λειτουργεί καθημερινά, 10:00 – 14:00, στο τηλέφωνο 210 5238 569, για εξυπηρέτηση, εξ αποστάσεως!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ