12-10-2022, Ω/14:58′
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΑΠΣ προτρέπει τα μέλη του συλλόγου μας που ασχολούνται με τα εικαστικά (και όπως γνωρίζουμε είναι αρκετά) να δηλώσουν συμμετοχή στη σχετική έκθεση που διοργανώνει το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σωματος, μέσω της “Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού” της Ένωσής μας, η οποία χαιρετίζει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του Α.Π.Σ.!
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν έργο τους, θα πρέπει να το δηλώσουν στον επικεφαλή της “Στέγης”, Επιτ. Υπαρχηγό, Χρήστο Μητροπέτρο (τηλ. 697 979 6252) το αργότερο μέχρι 30 Οκτωβρίου και να έχουν διαθέσιμο το έργο τους έως 25 Νοεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν και από το αρμόδιο Τμήμα Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος (τηλ. 213 215 7735-45-46).