Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ μας

Εκδόθηκε το βιβλίο “60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΑΠΣ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ”, που έγραψε ο Επ. Υπαρχηγός και επικεφαλής της “Στέγης Πυροσβεστικού Πολιτισμού”, Χρήστος Μητροπέτρος.

Η δωρεάν διάθεση του βιβλίου της Π.Ε.Α.Π.Σ., πραγματοποιείται ως ακολούθως:

  • Στους συναδέλφους-μέλη της Ένωσης που διαμένουν στην Αττική, από τα γραφεία του συλλόγου, οδός Πατησίων 5, Ομόνοια, 7ος όροφος, κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00’-12:00’, τηλ.210 5238 569.
  • Στους νεοεγγραφόμενους συναδέλφους-απόστρατους, κατά την εγγραφή τους. Όσοι εγγράφονται στα γραφεία, θα το παραλαμβάνουν από εκεί και όσοι εγγράφονται εξ αποστάσεως (μέσω της ιστοσελίδας μας www.peaps.gr ή μέσω ταχυδρομείου), θα τους αποστέλλεται στον τόπο κατοικίας τους, με έξοδα της Ένωσης!

-Τα ήδη εγγεγραμένα μέλη μας που διαμένουν στην επαρχία, θα το παραλάβουν, με μέριμνα της Π.Ε.Α.Π.Σ., με τρόπο και σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί στο φύλλο της εφημερίδας μας, “Η Φωνή των Αποστράτων” (έκδοση Σεπτεμβρίου 2023).

-Όσα από τα μέλη και τους φίλους της Ένωσής μας επιθυμούν να το προμηθευτούν ΑΜΕΣΑ, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του, μέσω ταχυμεταφοράς (courier), στον τόπο κατοικίας τους. Σ’αυτή την περίπτωση, ο αποδέκτης θα επιβαρυνθεί τα μεταφορικά έξοδα (αντικαταβολή), που είναι περί τα 6-8 ευρώ.

Το βιβλίο διατίθεται, δωρεάν και σε ηλεκρονική μορφή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Π.Σ.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ