Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Θυμόμαστε τους νεκρούς μας στον Καρέα

22-07-2016
Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε σήμερα για τους Αρχιπυροσβέστες Μαλούκο Δημήτριο και Μαυραειδή Θεμιστοκλή, τον Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρο και τον Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκο Δημήτριο, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, στο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, το 1998.

Το τρισάγιο τελέσθηκε από τον Πρωτοσύγκελο Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού Πανοσιολογιότατο Πατέρα Αναστάσιο, ως εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού κκ. Δανιήλ, στον τόπο όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό.
Στην τελετή, εκτός από τις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους των αδικοχαμένων συναδέλφων, παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Ανδριόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διευθυντής Ελληνικής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Πέτρος Γραμμένος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννα Τσούπρα, εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α., εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και πλήθος συναδέλφων. Παρέστη και αντιπροσωπεία της Ένωσής μας εκπροσωπούμενη από τον Ευθύμιο Τσούνα και τον Παναγιώτη Δρίτσα. 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ