Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ " ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΛΗΣΑΤΕ

24-05-2019, Ω/ 23:56′

Από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, λάβαμε e-mail που αφορά σε αμέλεια υποχρέωσης   μελών  μας για υποβολή δήλωσης “πόθεν έσχες”. Επειδή τα πρόστιμα  είναι “τσουχτερά” διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

Από: ΑΠΣ-ΔΙ.Α.Π-ΕΦΑΡΜΟΓΗ Δ.Ε. <ede@psnet.gr>
Date: Παρ, 24 Μαΐ 2019 στις 11:08 π.μ.
Subject: ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
To: <info@eaaps.gr>, <infopeaps@gmail.com>, <pospid@gmail.com>, <papant2014@gmail.com>
Καλημέρα σας,

Κατόπιν επικοινωνίας με τη Δνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενημερωθήκαμε ότι σημαντικός αριθμός υπαλλήλων, κυρίως εποχικών και αποστράτων (αλλά και μονίμων), δεν υπέβαλαν εμπροθέσμως ως όφειλαν Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) και Δήλωση Οικονομικών Συμφερόντων (ΔΟΣ) – ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, για τα έτη που ήταν υπόχρεοι (2015-2016-2017). Το πρόστιμο σε πρώτη φάση (για την μη υποβολή), είναι 100€ ανά δήλωση και έχει ήδη εφαρμοστεί.
Αυτό στις αρχές του επόμενου μήνα θα 3πλασιαστεί και αρχές του Ιουλίου θα παραπεμφθούν, όσοι αμέλησαν και δεν υπέβαλαν,  στον αρμόδιο εισαγγελέα για ποινικές κυρώσεις.

Αφορά τους υπαλλήλους που υπήρξαν “πυροσβεστικό προσωπικό” έστω και μια ημέρα από 1-1-2015 έως 31-12-2017.

Για τους υπαλλήλους που υπήρξαν “πυροσβεστικό προσωπικό” έστω και μια ημέρα από 01-01-2014 έως 31-12-2014, όφειλαν να έχουν υποβάλλει χειρόγραφες αρχικές δηλώσεις ΔΠΚ και ΔΟΣ,  στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων/Τμήμα Παραλαβής και Ελέγχου ΔΠΚ. Λ. Κηφισίας 23 , Μαρούσι Αττικής, ΤΚ 15123. Έχουν γίνει επανειλημμένως ειδοποιήσεις για την εκπλήρωση της υποχρέωσής τους, παρόλα αυτά όμως υπήρξαν ακόμη κάποιοι που δεν προέβησαν στην υποβολή. Πλέον αυτοί έχουν πάρει το δρόμο προς τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε με κάθε πρόσφορο μέσο, στα πλαίσια της συναδελφικότητας, όλα τα μέλη σας, για να προβούν, όσοι αμέλησαν, στην εκπλήρωση της υποχρέωσής τους άμεσα!!!

Σας επισυνάπτω το τελευταίο ενημερωτικό υπηρεσιακό έγγραφο που εστάλη σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣ,  προς ενημέρωσή σας.

Καφφέζας Χρήστος

Υποπυραγός

Εξουσιοδοτημένος Υπάλληλος ΠΣ για το ΠΟΘΕΝ
32081 22-05-2019 – 3o ενημερωτικό- κοινοποίηση εγγράφου Εσ.Υποθέσεων.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ