Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2019»

07-07-2019, Ω /14:50΄

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Ένωσή μας συνεχίζει τη συνεργασία της με τα τουριστικά καταλύματα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ποιοτικές διακοπές και τα προτείνει στα μέλη της και στους εν ενεργεία συναδέλφους, για να προγραμματίσουν εκεί τις διακοπές τους, καλοκαιρινές ή μη, μαζί με τις οικογένειές τους.

Έχουμε λοιπόν να προτείνουμε προορισμούς για παραθαλάσσιες διακοπές όλο το χρόνο, σε τρία διαφορετικά διαμερίσματα της χώρας:

  • Με 17€ το άτομο την ημέρα, μπορεί κανείς να περάσει όμορφα στα Καμένα Βούρλα, σε δύο ξενοδοχεία, ίδιας ιδιοκτησίας, στα οποία έχουν διαμείνει, στα δύο χρόνια συνεργασίας μας, πάνω από 300 συναδέλφοί μας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή και τρία γεύματα.
  • Ο συνάδελφος και μέλος της Π.Ε.Α.Π.Σ. Γιάννης Σολδάτος, ο οποίος ενεργοποιείται τουριστικά στο όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί της Λευκάδας, προσφέρει στα μέλη της Ένωσής μας διαμονή στο GIANNA STUDIOS με έκπτωση 20%, όλο το χρόνο.
  • Το PORTOVITILO είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό και ταυτόχρονα πολυτελές συγκρότημα που αποτελείται από ξενώνα, εστιατόριο, πισίνα κτλ και βρίσκεται στην παραλία Καραβοστάσι κοντά στην Αρεόπολη της Μάνης. Το επιλέγουν για ήσυχη διαμονή αρκετοί επώνυμοι που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους. Ο συνάδελφος Γιώργος Γερακουλάκος και τα δυο του παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό (και ειδικές τιμές) ώστε να περάσουν ωραία όσα από τα μέλη μας επιλέξουν να ξεκουραστούν εκεί.

Προγραμματίστε λοιπόν τις διακοπές σας σε ένα από τα τρία τουριστικά θέρετρα που έχει επιλέξει η Π.Ε.Α.Π.Σ. για εσάς. Για πληροφορίες και κρατήσεις θα πρέπει να καλείτε τον πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Γιαννάκο (τηλ. 697 4045 719) ή οποιοδήποτε από τα μέλη του Δ.Σ.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ