Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΙΝΔΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ” ΣΟΟΥ” ΜΕ ΣΧΟΙΝΑ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ, ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

23-04-2024, Ω/18:55′

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο αθλητικό κίνημα.

Μετά το δημοσίευμα του topontiki.gr για το επικοινωνιακό σόου με την συμμετοχή πολιτικών προσώπων στην λαμπαδηδρομία και τον αποκλεισμό αθλητών, αρκετοί πρωταθλητές δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους και σε αναρτήσεις αθλητών τους… επιβράβευσαν για το ότι βγήκαν και μίλησαν για την αδικία που αισθάνθηκαν.

Το να εμφανιστούν πολιτικοί και να φωτογραφίζονται με την δάδα, την ώρα που άλλοι σπουδαίοι πρωταθλητές έμειναν απ’ έξω, είναι μία εικόνα που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα σόσιαλ. Κυρίως το ότι μεγαλύτερη προβολή είχαν και σε μερίδα των ΜΜΕ οι Μαργαρίτης Σχοινάς, Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και γιατί κι άλλοι πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος (όπως η Κατερίνα Μονογυιού), γαλάζιοι παράγοντες και παραγοντίσκοι κάθε είδους και… “βίσματος”, προτιμήθηκαν αντί κορυφαίων αθλητών.

Ακόμη και χρυσοί ολυμπιονίκες έχουν μείνει εκτός, που μπορεί μεν να μην έκαναν αίτηση για να συμμετέχουν, όμως θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν από τη στιγμή που μιλάμε για 600 λαμπαδηδρόμους. Υπάρχουν ωστόσο και ολυμπιονίκες που έκαναν αίτηση και απορρίφθηκαν…

«Είναι πολλοί αξιόλογοι αθλητές με μεγάλες επιτυχίες που δεν επιλέγονται στην λαμπαδηδρομία. Συμβαίνει στις τελευταίες ολυμπιάδες και θεωρώ απαράδεκτο να μου ζητάει η ολυμπιακή επιτροπή να μπαίνω στην διαδικασία αίτησης λαμπαδηδρόμου» ανέφερε στο topontiki.gr, κορυφαίος πρώην πρωταθλητής ατομικού αθλήματος, με ολυμπιακό μετάλλιο…

Παραίτηση «βόμβα» λόγω λίστας από την Ειρήνη Αϊνδιλή, επιστολές στην ΕΟΕ

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, είχαμε και μια παραίτηση «βόμβα» από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας. Η ολυμπιονίκης του ανσάμπλ, Ειρήνη Αϊνδιλή, παραιτήθηκε από την επιτροπή και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε επιστολή στην ΕΟΕ, εξηγώντας πως παραιτήθηκε καθώς διαπιστώνει ότι δεν έγινε επιλογή αθλητών όπως προβλέπεται.

Επιστολή διαμαρτυρίας όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έστειλε και η ΕΣΟΑ (σύλλογος συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες) καθώς διαμαρτυρήθηκαν ότι έμειναν εκτός πολλοί πρωταθλητές για να επιλεγούν πολιτικοί και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και όλα αυτά με δεδομένη την απαγόρευση συμμετοχής των πολιτικών από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για ευνόητους λόγους μη εκμετάλλευσης της δημοσιότητας για δική τους προβολή.

inewsgr.com/ topontiki.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ