Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

2 Δεκέμβρη 2016, 23:40

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΩΡΑ 5μ.μ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ

Πανελλαδικό, πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν προγραμματίσει οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.
Οι συνταξιούχοι αποφάσισαν την κινητοποίηση αντιδρώντας δυναμικά στα μέτρα της κυβέρνησης . Καταγγέλλουν ότι  με τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί στον πρόσφατο νόμο για το Ασφαλιστικό (ν.4387/2016) έρχονται νέες μειώσεις έως 25% στις καινούργιες συντάξεις. Τονίζουν  ότι διαλύεται το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης, καταργείται το σύστημα κοινωνικών παροχών και δικαιωμάτων και εμπορευματοποιείται η υγεία. Οι συνταξιούχοι δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να επιστρέψουν οι συντάξεις τους στα επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί όταν είχαν συνταξιοδοτηθεί και να επανέλθει η 13η και η 14η σύνταξη. Διεκδικούν την παροχή δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, άμεση ενίσχυση των δημόσιων υποδομών σε έμψυχο υλικό, απαγόρευση της δράσης του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο της υγείας – περίθαλψης, την κατάργηση όλων των αντεργατικών – αντιασφαλιστικών νόμων και την άμεση ανακεφαλαιοποίηση όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων .
afisa-synt-ika-11Στη συγκέντρωση καλεί να συμμετέχουν δυναμικά τα μέλη της η Πανελλήνια  Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ).

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, τα προβλήματα των συνταξιούχων είναι κοινά όπως επίσης κοινή είναι η αντιμετώπιση της κυβέρνησης για όλους μας. Προσκαλεί τις άλλες ενώσεις αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων να συμμετέχουν μαζί με όλους τους συνταξιούχους απορρίπτοντας τους διαχωρισμούς ένστολοι και μη, συνταξιούχοι και απόστρατοι. Ενωτικά, μαζικά, αγωνιστικά μπορούμε να βάλουμε φρένο στην παραπέρα φτωχοποίηση και στη συνεχιζόμενη και μεγαλύτερη εξαθλίωση και που μας επιφυλάσσει Κυβέρνηση, Ε.Ε και Δ.Ν.Τ.  Ζητάμε πίσω ότι μας έχει αφαιρεθεί, είναι δουλεμένα και πληρωμένα από εμάς, δεν τα χρωστάμε σε κανένα και τα διεκδικούμε στο ακέραιο.

Η Π.Ε.Α.Π.Σ συμμετέχει στη Πανελλαδική Συγκέντρωση συνταξιούχων από κοινού με την Πρωτοβουλία Αποστράτων και καλεί όλα τα μέλη της  στα Προπύλαια στις 15/12/16 στις 5μ.μ. και στην πορεία στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο που θα ακολουθήσει!

Σημείο συνάντησης: Η γωνία Κοραή και Πανεπιστημίου με το νεοκλασικό, απέναντι.

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ