Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΠΑΜΕ …. ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

26-05-2022, Ω/22:30΄
                                    ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Αγαπητοί φίλοι,
Αυτό το καλοκαίρι, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει με ανανεωμένη διάθεση και δυναμική το πολυετές πολιτιστικό του έργο προσφέροντας στο θεατρόφιλο κοινό παραστάσεις υψηλής ποιότητας τόσο με τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου όσο και με περιοδεία σε θέατρα της Αττικής και της περιφέρειας.
«Μήδεια» του Μποστ, 8-9 Ιουλίου 2022, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο έναέργο-σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού. Γραμμένη το 1993 σε δεκαπεντασύλλαβο, η Μήδεια του Μέντη Μποσταντζόγλου ή Μποστ, είναι μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη πραγματικότητα αυτής της χώρας. Με μια δομή που θυμίζει τόσο επιθεώρηση όσο και αρχαία τραγωδία, η Μήδεια του Μποστ είναι μια σουρεαλιστική κατασκευή φτιαγμένη από απλά υλικά που αντικατοπτρίζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα του δημιουργού της.

«Αίας»του Σοφοκλή, 29-30 Ιουλίου 2022, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Εθνικό Θέατρο φέρνει στην Επίδαυρο τον εμβληματικό Αίαντα του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη, ένα έργο που αναδεικνύει τη μετωπική σύγκρουση δύο αντίθετων κόσμωνΟ Αίας, ένας από τους γοητευτικότερους τραγικούς ήρωες πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει μια ολόκληρη εποχή για την ανθρωπότητα. Ο Σοφοκλής καταγράφει στον Αίαντα την οριακή στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία, κατά την οποία ένας νέος κόσμος αναδύεται κι ένας παλιός κατακρημνίζεται.

«Δίπλα Δίπλα» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη
 
Για τους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους παρουσιάζεται το έργο «Δίπλα Δίπλα» σε σκηνοθεσία Φοίβου Συμεωνίδη. 
Μια συγκινητική και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική παράσταση για θεατές από 3 ετών που θυμίζει σε όλους μας πως κάθε μας πράξη είναι κι ένα λιθαράκι σ’ ένα οικοδόμημα, που άλλοτε είναι ένα σπίτι, άλλοτε μια φιλία, άλλοτε μια δημιουργία, κι άλλοτε η ίδια η ζωή. Μπροστά σε ένα ανατρεπτικό σκηνικό που μοιάζει πολύ με οικοδομή, οι θεατές καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό το «κατασκευαστικό» πανδαιμόνιο, προτείνοντας, στηρίζοντας, χτίζοντας, γκρεμίζοντας, απαντώντας σε ερωτήσεις και συμβουλεύοντας τους ήρωες στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας.

Για κρατήσεις, αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2107001468 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-15:00) ή με email

Μήδεια, Αίας: omadikespoliseis@n-t.gr Δίπλα Δίπλα: paidikiskini@n-t.gr
 
Επισυνάπτονται σχετικά ενημερωτικά σημειώματα.
Με εκτίμηση,
 
Τoμέας Προβολής και Επικοινωνίας
Τμήμα Ομαδικών Πωλήσεων

Τ: 2107001468

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ