Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ

19-08-2022, Ω/19:20′

Αντί να χάνονται χιλιάδες εκτάσεις γης (μετά από την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών δεν φυτρώνει τίποτα) γιατί να μην υλοποιηθεί αυτό το συστηματάκι σκίασης σε όλα τα πάρκινγκ απανταχού? Αν καλύψουμε όλες αυτές τις ήδη “νεκρές” ζώνες με πάνελ δεν θα είναι καλύτερο;
Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί να πρέπει να καταστραφεί και άλλη φύση στο όνομα της πράσινης ενέργειας ενώ υπάρχουν λύσεις που δεν βλάπτουν βουνά, θάλασσες, δέντρα..
Συνέχεια ακούμε για κλιματική αλλαγή όταν εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι την προκαλούμε για κέρδος.
Όταν υπάρχουν αποδείξεις ότι το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο ακόμα και με δέντρα μέσα στις πόλεις είναι γελοίο να μας πουλάνε πράσινη ενέργεια για να ανάψουμε το air – condition αφού μας έχουν κόψει όλα τα δέντρα τριγύρω.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι κάτι μαγικό που συμβαίνει μόνο του και αν συμβεί θα είναι η φυσική εξέλιξη της γης που δεν έχει να κάνει τίποτα με εμάς και δεν θα μπορέσουμε να την σταματήσουμε (βλέπε εποχή των παγετώνων).
Το μικροκλίμα κάθε περιοχής μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο ή το καλύτερο και αυτό είναι στο χέρι μας ή μήπως όχι;
Ακόμα έχω άλλη μια απορία γιατί δεν βάζουν ανεμογεννήτριες μικρού μεγέθους πάνω από κάθε σπίτι μέσα στην πόλη; Κάτι πολύ πιο βολικό και αποδοτικό από αυτά τα τέρατα που τοποθετούν σε ζωντανά τοπία…
Ας βρουν τρόπο να μας τα φάνε χωρίς να καταστρέψουν το σύμπαν…
Αυτά τα ολίγα καλοκαιρινά ερωτήματα για τώρα…

ΠΗΓΗ: facebook

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ