Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

16 Φεβρουαρίου 2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ) εξέδωσε ανακοίνωση προς τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις για Πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και Ω/17:00΄ στην πλατεία Συντάγματος.

H Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) συμμετέχει αγωνιστικά στις κινητοποιήσεις των πυροσβεστών αλλά και του συνόλου των Σωμάτων Ασφαλείας, θεωρώντας τον αγώνα των συναδέλφων μας στην ενέργεια δίκαιο και που έχει άμεση σχέση με μας τους συνταξιούχους απόστρατους και τα σχέδια εξόντωσης και παραπέρα φτωχοποίησης που επιβάλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε αγαστή συνέχεια των προηγούμενων Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Καλούμε τα μέλη μας μαζικά και αγωνιστικά να συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας την 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Παρακάτω σας κοινοποιείτε η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

titlos poeyps neo
Αθήνα, 13/02/2017 
 Αρ.Πρωτ.  299    
                                                                 ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
                                                                            ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 22-02-2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 

   Ύστερα από την ομόφωνη  απόφαση των προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να συμμετάσχουν στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και Ω/17:00΄ στην πλατεία Συντάγματος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε  σαν θεατές:

  • ότι η Κυβέρνηση δεν έχει διάθεση συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, ούτε έχει αποτρέψει τελικά το πάγωμα των μισθολογικών μας ωριμάνσεων και προαγωγών.
  • ότι γίνεται προσπάθεια κατάργησης του κανονισμού μεταθέσεων και νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας των μετακινήσεων πυροσβεστών προς τα αεροδρόμια που εξαγόρασε η Fraport, καθώς και τα κλιμάκια των εθνικών οδών, γεγονός που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο επίπεδο πυρασφάλειας της χώρας.
  • ότι η κατανομή γίνεται κάθε χρόνο για τις λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών και όχι για την εξόντωση και το ξεσπίτωμα των υπαλλήλων και την περιφορά των συναδέλφων ανά το πανελλήνιο με συνεχείς μεταθέσεις και μετακινήσεις για πολλά χρόνια!        
  • ότι εμπαίζονται με τρόπο ασύστολο και εν τέλει ανήθικο  οι συνάδελφοί μας Π.Π.Υ. στην φαρσοκωμωδία που είναι σε εξέλιξη.   

  Καλούμε όλα τα Δ.Σ. των Ενώσεών μας να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν το σύνολο των συναδέλφων ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στην ανωτέρω ένστολη διαμαρτυρία.

   Να έρθουν σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων προκειμένου να υπάρξει κοινή μετάβαση στην Αθήνα όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση με τα λεωφορεία που θα μισθωθούν για το σκοπό αυτό.

  Μόνο με δυναμική φυσική παρουσία μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΛΗΘΗΚΕ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
– See more at: http://www.poeyps.gr/5216-2/#sthash.RYpiPiYg.dpuf
 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ