Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Οι απόστρατοι του Πυροσβεστικού Σώματος συμπάσχουμε και στηρίζουμε τους πληγέντες συναδέλφους μας.

Η κατάσταση που βιώνουν, μετά τα περσινά τραγικά συμβάντα, οι συνάνθρωποί μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές, του περασμένου καλοκαιριού, σε Θεσσαλία και Θράκη αντίστοιχα, είναι αρκετά δύσκολη ακόμη και σήμερα!

Μεταξύ τους και οικογένειες συναδέλφων, εργαζόμενων και συνταξιούχων του Πυροσβεστικού Σώματος, που είδαν από τη μιά στιγμή στην άλλη να χάνονται οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

Μπροστά σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση, η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ.) ανέλαβε πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη, πρωτίστως των πλημμυροπαθών και των πυρόπληκτων συναδέλφων που υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές κι ακολούθως, των πυροσβεστικών υπηρεσιών, που επίσης επλήγησαν από τη θεσσαλική καταιγίδα.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτεμβρίου 2023, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί οικονομική εξόρμηση και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας, τους απόστρατους και εν ενεργεία διατελούντες συναδέλφους και τους φίλους της ΠΕΑΠΣ, να δείξουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους! Να συνεισφέρουν, στο βαθμό που το επιτρέπουν οι δυνατότητές τους, στην επίτευξη του σκοπού, καταθέτoντας τον “οβολό” τους στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ένωσής μας:

–Εθνική τράπεζα: ΙΒΑΝ GR27 0110 1550 0000 1554 8220 217

–Eurobank :          ΙΒΑΝ GR10 0260 6260 0000 6010 0753 207

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ως <αιτιολογία συναλλαγής> ή <αιτιολογία παραλήπτη> πρέπει να αναγραφεί το όνομα του καταθέτη και η λέξη ‘ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ’ ή ‘ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ’!

Εναλλακτικά, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να δίνουν την συνεισφορά τους στα γραφεία του συλλόγου μας, οδός Πατησίων 5, Ομόνοια τ.κ. 104 31 (εντός στοάς, 7ος όροφος)  κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00’-12:00’  ή να τα αποστέλνουν με ταχυδρομική επιταγή, στην παραπάνω διεύθυνση.

Κάνοντας την αρχή,  η Ένωσή μας κατέθεσε ήδη το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ .

Ειδική Διαχειριστική Επιτροπή αποτελούμενη από τα μέλη της Ένωσής μας:

-Επίτιμο Υπαρχηγό, Νικόλαο Κοτσιώρη

-Επίτιμο Υπαρχηγό,  Αναστάσιο Γαλανόπουλο και

-Επίτιμο Υπαρχηγό,  Χρήστο Μητροπέτρο, 

θα αξιολογήσουν τις ανάγκες των παθόντων και θα διαθέσουν ανάλογα το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί, μέχρι 20 Μαρτίου 2024.

Τα ονόματα καθώς και τα ποσά των προσφορών θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα μας, “Η Φωνή των Αποστράτων” (φύλλο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου 2024).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

                      Ο Γενικός Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος

                        Λάμπρος Γεωργακλής                         Κωνσταντίνος Γιαννάκος

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ