Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ Σ.Α

24-2-2017, Ω/22:00΄

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 22 Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος, μεγάλη πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση – διαμαρτυρία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (Πυροσβεστών, Αστυνομικών και Λιμενικών) ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και για την υλοποίηση της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, εκπρόσωποι, κομμάτων, εκπρόσωποι αποστράτων, σωματείων άλλων κλάδων ενώ η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκτός των ελληνικών και πολλών διεθνών ΜΜΕ. Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) και η Πρωτοβουλία Αποστράτων συμμετείχε στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών.Οι συγκεντρωμένοι διατράνωσαν τη θέλησή τους να αγωνιστούν μαζί με τον υπόλοιπο λαό.

Στο τέλος των ομιλιών των Προέδρων των Ομοσπονδιών και της Ε.Α.Π.Σ, οι συγκεντρωμένοι, έδωσαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα για τους συναδέλφους σε όλη την χώρα, που δίνουν την μάχη καθημερινά με τον κίνδυνο σε ένα επάγγελμα που κατά την πολιτεία ούτε επικίνδυνο, ούτε ανθυγιεινό.

Μετά την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας. Πρώτος σταθμός, το Υπουργείο Οικονομικών, όπου θυροκολλήθηκε το ψήφισμα και η απόφαση του Σ.τ.Ε. για την περικοπή των μισθών. Η πορεία κατέληξε στη Βουλή των Ελλήνων, όπου δόθηκε στους βουλευτές εκπροσώπους του Προέδρου της Βουλής, η παραπάνω απόφαση, μαζί με το ψήφισμα της συγκέντρωσης.

 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ