Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ.

24-07-2022, Ω/23:50′

Ακολουθώντας την πάγια τακτική της συναδελφικής αλληλεγγύης και στήριξης προς τους εργαζόμενους συναδέλφους μας, που προωθεί τα τελευταία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσή μας, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιαννάκος βρέθηκε και αυτό το καλοκαίρι, κοντά στους σκληρά εργαζόμενους, συναδέλφους, ανά την Ελλάδα.

Συνομίλησε τόσο με τους διοικούντες όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό των Υπηρεσιών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των ιδιαίτερα επίπονων την καλοκαιρινή περίοδο, καθηκόντων τους και τους εξήγησε για τους διαρκείς αγώνες που κάνει η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, για την ανάδειξη και επίλυσή τους.

Παράλληλα διένημε ενημερωτικές κάρτες και εφημερίδες της ΠΕΑΠΣ με σκοπό να ενημερωθούν για την ποικιλόμορφη δράση της Ένωσης τόσο οι υπηρετούντες όσο οι Απόστρατοι και τα μέλη των οικογενειών τους που επισκέπτονται την κάθε Υπηρεσία. Το έντυπο αυτό υλικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τους συναδέλφους που θα αφυπηρετήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 22 Ιουλίου λοιπόν επισκέφθηκε, κατά σειρά:

-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου όπου είχε επαφές με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αιτωλοακαρνανίας, Πύραρχο Χαραλάμπη Παλουκτσόγλου, με τον Διοικητή Π.Υ. Μεσολογγίου, Αντιπύραρχο Παναγιώτη Στούμπο και τον Υποπυραγό Παπαθανασόπουλο Γιώργο.

 

-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου όπου συνομίλησε με τον Διοικητή, Αντιπύραρχο Ευστράτιο Πετράκη και με συναδέλφους της βάρδιας.

-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Πρέβεζας, Πύραρχο Αθανάσιο Μικρούλη, τον Προϊστάμενο Γραφείου Πυρασφάλειας, Αντιπύραρχο Νικόλαο Τζίμα και τον Υποπυραγό Ρίζο Ελευθέριο.

-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας όπου είχε μακρά συνομιλία με συναδέλφους της απογευματινής βάρδιας.

Ο Πρόεδρος παντού αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερα φιλικό και φιλόξενο κλίμα, εμφανές σημάδι πως οι νεώτερες γενιές των Ελλήνων πυροσβεστών σέβονται και αγαπούν τους γεροντότερους συναδέλφους.

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ