Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η ΠΕΑΠΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

07-03-2023, Ω/19:00′

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ) συμμετέχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση στα Προπύλαια στις 12:30′.

Θεωρεί ότι οι νεκροί στα Τέμπη δεν πρέπει να  ξεχαστούν. Θα πρέπει να αποδοθούν στο ακέραιο οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους για το πολύνεκρο αυτό έγκλημα.

Το απαιτεί το αίμα των αδικοχαμένων παιδιών μας, των αδικοχαμένων εργαζομένων στα δύο τραίνα που συγκρούστηκαν, των ανυποψίαστων επιβατών των δύο αμαξοστοιχιών.

Δεν είναι δυνατόν να θυσιάζονται οι λαϊκές ανάγκες στο βωμό της μη επιλογής έργων που θα απέτρεπαν αυτό το έγκλημα στο δίπολο κόστους – οφέλους. Δεν είναι δυνατόν οι τραγωδίες που βιώνουμε από την πανδημία της COVID, τις πλημμύρες (Μάνδρα), τις πυρκαγιές (ιδίως αυτή στο Μάτι ή στην Ηλεία παλιότερα), τους σεισμούς, να δίνουν τη συνέχειά τους σε νέες.

Ένοχοι και υπόλογοι είναι ΚΑΙ όλοι αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια. Η πολιτική τους μας έφερε σ’ αυτά τα δεινά.

Aπαιτούμε το έγκλημα αυτό να τιμωρηθεί. Απαιτούμε μέτρα ασφάλειας για το λαό στις συγκοινωνίες,  πρόληψη με αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά, αντισεισμικά έργα. Να πάψει να θεωρείται η ζωή μας κόστος από τις κυβερνήσεις.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας, στη νέα γενιά που ασφυκτιά από τα προβλήματα της ανεργίας, της κακοπληρωσιάς, της αδυναμίας της να βάλει ένα “κεραμίδι” πάνω από το κεφάλι της, να κάνει οικογένεια.

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ