Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Η Π.Ε.Α.Π.Σ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 20 ΓΕΝΑΡΗ.

19-1-2017, Ω/22:30

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ.) στηρίζει του αγώνες των συναδέλφων μας πυροσβεστών για :

  • Αύξηση των δαπανών του Κρατικού προϋπολογισμού για το Πυροσβεστικό Σώμα για την προστασία τόσο των πυροσβεστών όσο και των διευρυνόμενων κοινωνικών αναγκών.
  • Οικονομική δικαίωση των πυροσβεστών σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ και όχι θέσπιση νέου …φτωχολογίου.
  • Στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος με μόνιμους υπαλλήλους – μετατροπή του καθεστώτος εργασίας των συναδέλφων πενταετούς υποχρέωσης – κατάργηση του προσωπικού των τριών ταχυτήτων.
  • Διατήρηση του Κανονισμού Μεταθέσεων και  απόσυρση του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για  νέο Κανονισμό Μεταθέσεων .
  • Κάλυψη των αναγκών στα αεροδρόμια πανελλαδικά με πυροσβέστες σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία (σύμβαση με τη Fraport). Θέσπιση νέων οργανικών θέσεων και όχι στελέχωση από την ήδη υπάρχουσα λειψή οργανική δύναμη.
  • Επιτέλους προστασία και ασφάλεια για τους πυροσβέστες.Θέσπιση στην πράξη της προστασίας τους με γιατρό εργασίας και τεχνικό ασφάλειας.

H Π.Ε.Α.Π.Σ συμμετέχει στην ένστολη κινητοποίηση που διοργανώνει η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ (Πανελλήνια  Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος),  την Παρασκευή 20-01-2017 και ώρα 12:00 στην Αθήνα (στάση μετρό Ευαγγελισμού), κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και πορεία στη Βουλή.  

 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ