Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ

11-4-2021,Ω/21:40΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) εκφράζει τη θλίψη της και τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη και στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος, εκτός του αστυνομικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολούνταν, διατηρούσε την ειδησεογραφική ιστοσελίδα bloko.gr όπου εκτός από την οικονομία, την πολιτική, την κοινωνία γενικότερα, αναδείκνυε θέματα και προβλήματα επικαιρότητας των Σωμάτων Ασφαλείας(Σ.Α), των Ενόπλων Δυνάμεων(Ε.Δ) και των αποστράτων συμπεριλαμβανομένης και της Ένωσής μας σε οποιαδήποτε θέμα κοινοποιούσαμε και ζητούσαμε τη δημοσίευσή του.

Η επικαιρότητα των θεμάτων και η εύστοχη ανάδειξή τους με συνεχείς παρεμβάσεις, βοηθούσε στην έγκαιρη  ενημέρωση των στελεχών των Σ.Α και Ε.Δ., των αποστράτων αυτών και αρκετές φορές και στην επίλυση κάποιων προβλημάτων.

Η  Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου  Καραϊβάζ.

Ζητά από την κυβέρνηση την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του και την αυστηρή τιμωρία των δραστών.

Τονίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες, δεν θα εκφοβίσουν τα Σ.Α και τις Ε.Δ. τόσο στην ενέργεια όσο και στην αποστρατεία, οι οποίες μάχονται για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους σε κοινη πορεία με το εργατικό και συνταξιουχικό κίνημα ούτε θα φιμώσουν την ελευθερία της έκφρασης στο δημοσιογραφικό κόσμο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ