Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ

30-03-2019,Ω/22:50΄

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ) στα γραφεία της Ένωσής μας την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 06:00΄το απόγευμα με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

1.   Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) επί των πεπραγμένων έτους 2018.
2.  Παρουσίαση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε), για την οικονομική        διαχείριση έτους 2018.
3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε             ευθύνη.
4. Προγραμματισμός δράσης έτους 2019.

Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό του Δ.Σ για τα πεπραγμένα έτους 2018, την Έκθεση της Ε.Ε για τη διαχείριση του έτους 2018, την απαλλαγή του Δ.Σ και της Ε.Ε από κάθε ευθύνη και τον Προγραμματισμό δράσης έτους 2019.


Το μέλος μας Π. Μπέσιος και  Γ. Ασφής, που παρέστησαν, ευχαρίστησαν δημόσια το Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ και ειδικότερα τον Σάββα Θεοδωρή, εκπρόσωπο των συνταξιούχων του χώρου μας στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α για τη στήριξή τους σε θέματα που τους αφορούσαν. Τονίσθηκε τόσο από τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννάκο, όσο και από τα μέλη μας το αξιολογότατο έργο της Στέγης Πυροσβεστικού εξοπλισμού με την αμέριστη στήριξη του επίτιμου Υπαρχηγού Π.Σ Χρήστου Μητροπέτρου, το οπαίο αποφασίσθηκε να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον και το 2019. Έγινε αναφορά τόσο στις κοινωνικές διεκδικήσεις μας (ασφαλιστικό, επιστροφές χρημάτων σύμφωνα με τις Αποφάσεις του ΣτΕ, δικαστικές διεκδικήσεις, στήριξη των συνταξιούχων χηρείας, κ.α) όσο και στα κοινωνικά – πολιτιστικά θέματα (εκδρομές στο εσωτερικό και εξωτερικό, ημερήσιες αποδρομές από την καθημερινότητα. και επισκέψεις, ετήσιο μνημόσυνο συναδέλφων, κ.α)

Παρακάτω σας παρατίθενται για ενημέρωσή σας η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Οικονομικός απολογισμός 2018 και ο προϋπολογισμός έτους 2019.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ