Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11:30 στο ξενοδοχείο STANLEY  στο Μεταξουργείο πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και  ο Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2012. Την εκδήλωση ευλόγησε ο πατέρας Νεκτάριος Κιούλος και τίμησε με την παρουσία της αντιπροσωπεία του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον Αρχηγό κ. Σωτήριο Γεωργακόπουλο και πολλοί εν εν ενεργεία συνάδελφοι καθώς και μέλη της Ένωσης με τις οικογένειές τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου Δρ Διονυσίου Βορίση και ακολούθησε ο οικονομικός Απολογισμός του έτους 2012 και ο προγραμματισμός για το έτος 2013 από τον Γεν. Γραμματέα Αθανάσιο Πούλια. Το μέρος αυτό της εκδήλωσης συμπληρώθηκε με την έγκρισή τους δια βοής από το ακροατήριο. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον κ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο πατέρας Νεκτάριος Κιούλος ευλόγισε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Τυχερή αναδείχθηκε η σύζυγος του Προέδρου Αλκιόνη Βορίση η οποία και βρήκε το πρωτοχρονιάτικο εύρημα.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ