Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Επιβάλλεται η συστράτευση λαού – Ε.Δ – Σ.Α στη 48ωρη γενική απεργία


Κυβέρνηση και κουαρτέτο οριστικοποιούν τις τελευταίες πινελιές του αντιασφαλιστικού νόμου, με ιδιαίτερα επώδυνα μέτρα για όλους μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η συστράτευση και η κλιμάκωση του αγώνα συνταξιούχων, εργαζομένων και ανέργων για να μην περάσουν ή τουλάχιστον να μπουν όσα περισσότερα εμπόδια γίνεται στα μέτρα που αποφάσισε να εφαρμόσει η συγκυβέρνηση.

Οι απόστρατοι συνάδελφοί μας των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας απαιτείται να δώσουν δυναμικό «παρών» στη 48ωρη γενική απεργία που προετοιμάζουν οι εργαζόμενοι.
Ενωμένοι σαν μια γροθιά! Όχι μόνο για την απόκρουση του προωθούμενου αντιασφαλιστικού νόμου αλλά και όλα τα άλλα μέτρα που χτυπούν κύρια τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα για να δώσουν στροφές στα γρανάζια της ανάπτυξης που σαν σκοπό θα έχει μόνο και αποκλειστικά τα κέρδη των πλουτοκρατών.
Συνάδελφοι, μην περιμένετε να ψηφιστούν τα μέτρα για να αντιδράσετε.
Η ιστορία έχει δείξει πως ότι έχει εφαρμοστεί σε βάρος μας ποτέ δεν παίρνεται πίσω αν οι κυβερνώντες δεν αισθανθούν στο πετσί τους τα…χνώτα μας.
Είδατε το ξεπούλημα στην Cosco του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας   με κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες του τύπου … μεταφοράς τάχα μου του μεταξιού στη χώρα μας!!! Πάνε περίπατο οι εξαγγελίες αλλά και προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για διατήρηση υπό κρατικό έλεγχο των επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα. Και ακούτε και την κεντροδεξιά αξιωματική και λοιπή σοσιαλδημοκρατική και φιλελεύθερη αντιπολίτευση να επιχαίρει για την …κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται ιδεολογικά … στην αγκαλιά τους! Εμετική, τι άλλο να πεις, κατάσταση.
Στην ημερήσια διάταξη περνούν …”πληροφορίες διαβουλεύσεων με το κουαρτέτο” και όχι μόνο, για χειροτέρευση του φορολογικού, για αύξηση της παρακράτησης της “αλληλεγγύης”, για ολομέτωπη αύξηση των έμμεσων φόρων (τσιγάρα, ποτά …), για νέο μισθολόγιο Ε.Δ – Σ.Α με κουτσούρεμα των βαθμολογικών – μισθολογικών προαγωγών, για ……, για αύξηση του χαρατσιού του ΕΝΦΙΑ (αλήθεια, που πήγε η προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργησή του; Θα πείτε, βεβαίως, ότι στις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο. Και όταν το ΚΚΕ έφερε πρόταση νόμου στη Βουλή γι΄ αυτό που …ξέχασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτός έκανε την …πάπια).
Συνάδελφοι, γρηγορείτε!!! Μαζικοποιείστε τις συγκεντρώσεις κατά της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Πολλαπλασιάστε τη δυναμική της Πρωτοβουλίας Αποστράτων και ξεπεράστε τα σύνδρομα της εύκολης κριτικής του …καναπέ και του καφενείου. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.
               Σάββας Θεοδωρής
Αρχιπύραρχος ε.α, μέλος του Δ.Σ της Π.Ε.Α.Π.Σ

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ