Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ ΣΤΗ Π.Υ. ΛΑΜΙΑΣ

22-07-2021, Ω/15:45′

Στo πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων μελών του Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Π.Σ., σε πυροσβεστικές υπηρεσίες της επαρχίας, με σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων με τους εκεί υπηρετούντες, καθώς και με απόστρατους συναδέλφους της περιοχής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Γιαννάκος επισκέφθηκε στις 15 Ιουλίου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας.

Τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Π.Υ. νομού Φθιώτιδας, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, ο οποίος αφού τον ενημέρωσε για υπηρεσιακά θέματα της αρμοδιότητάς του, στη συνέχεια τον συνόδευσε στο Κέντρο Ψυχαγωγίας της Υπηρεσίας όπου είχαν συγκεντρωθεί η “βάρδια” καθώς και αρκετοί απόστρατοι που διαβιούν στη Λαμία.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα συνταξιουχικά θέματα που ‘τρέχουν’ καθώς και για εργασιακά ζητήματα που ενδιαφέρουν τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Σε ό,τι αφορά στους συνταξιούχους, εστίασε στον μεγάλο αριθμό μελών που διατηρεί η Π.Ε.Α.Π.Σ. στην περιοχή (πλέον των εκατό) και στην επιτακτική ανάγκη  να ενεργοποιηθεί η Τοπική Επιτροπή της Ένωσης, προκειμένου τα προβλήματα και οι προτάσεις των εκεί συναδέλφων να προωθούνται στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, θεσμικά και τεκμηριωμένα.

Αφού απάντησε στα ερωτήματα που ετέθησαν και έλυσε αρκετές απορίες κλείνοντας, παρότρυνε τόσο τους απόστρατους όσο και τους εν υπηρεσία διατελούντες συναδέλφους, να ενημερώνονται από τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας του συλλόγου μας, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και η τριμηνιαία έκδοση της εφημερίδας μας δεν αρκεί για την πλήρη και έγκαιρη ενημέρωσή τους.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ