Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Α.Π.Σ

09-08-2022, Ω/21:50′

ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Και τον μήνα Αύγουστο, η Π.Ε.Α.Π.Σ., στα πλαίσια της πάγιας τακτικής της συναδελφικής  αλληλεγγύης και στήριξης προς τους εργαζόμενους συναδέλφους μας, που προωθεί τα τελευταία χρόνια το Διοικητικό της Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιαννάκος, βρέθηκε κοντά στους σκληρά εργαζόμενους, συναδέλφους Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Θεσσαλίας.

Συνομίλησε τόσο με τους διοικούντες, όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό των Υπηρεσιών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των ιδιαίτερα επίπονων την καλοκαιρινή περίοδο, καθηκόντων τους και τους εξήγησε για τους διαρκείς αγώνες που κάνει η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, για την ανάδειξη και επίλυσή τους.

Παράλληλα διένημε ενημερωτικές κάρτες και εφημερίδες της ΠΕΑΠΣ με σκοπό να ενημερωθούν για την ποικιλόμορφη δράση της Ένωσης τόσο οι υπηρετούντες όσο οι Απόστρατοι και τα μέλη των οικογενειών τους που επισκέπτονται την κάθε Υπηρεσία. Το έντυπο αυτό υλικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τους συναδέλφους που θα αφυπηρετήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το α’ δεκαήμερο λοιπόν Αυγούστου, επισκέφθηκε:

– Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, όπου είχε επαφές με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, Πύραρχο Γιώργο Νταουτά και το Διοικητή της τοπικής υπηρεσίας, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Τσιώλη.
– Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων όπου συνομίλησε με τον Διοικητή της, Αντιπύραρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου.

– Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας όπου είχε μακρά συνομιλία με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και συναδέλφους της βάρδιας.

Ο Πρόεδρος παντού αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερα φιλικό και φιλόξενο κλίμα, εμφανές σημάδι πως οι νεώτερες γενιές των Ελλήνων πυροσβεστών σέβονται και αγαπούν τους παλαιότερους συναδέλφους. Οι εν ενεργεία συνάδελφοι τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που δείχνει η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, για τα προβλήματά τους και την έμπρακτη στήριξη της, στο έργο που επιτελούν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ