Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (Κ.ΕΘ.Α) μας απέστειλε e-mail για το γιορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της λαομίσητης Απριλιανής χούντας. Συμφωνούμε, ως Π.Ε.Α.Π.Σ., ως προς το περιεχόμενο του e-mail, συμπορευόμαστε με αυτή και καλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο αυτή να ακολουθήσουν με την Κ.ΕΘ.Α  και την Σ.Ε.Α.Α..

Παραθέτουμε αυτούσιο το e-mail:

Η ΚΕΘΑ

  • τιμώντας τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας,
  • θέλοντας να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης  στην πιο κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης  και
  • συνεχίζοντας τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, μαζί με την τεράστια δύναμη του λαού (των οικογενειών μας, των συγγενών και φίλων)

δίνει κι πάλι αγωνιστικό ραντεβού και συνέχεια στον αδικαίωτο αγώνα για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία”!

Έτσι κι εφέτος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους που πιστεύουν όπως εμείς ότι το μήνυμα του ξεσηκωμού του Νοέμβρη του 1973 για μια καλύτερη κοινωνία, είναι ολοζώντανο και σήμερα, ενημερώνοντάς τους ότι:

  • Θα καταθέσει λίγα λουλούδια στο ηρώο του πολυτεχνείου τη Δευτέρα 16 Νοεμ. και καλεί ε.ε .& ε.α. συναδέλφους να συναντηθούμε ώρα 12.00 στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων.
  • Θα συμμετάσχει στην καθιερωμένη πορεία την Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Συνάντηση ώρα 16.00στην Σταδίου στο ύψος της Παλιάς βουλής.

Η γραμματεία της ΚΕΘΑ

http://ketha.gr/nea.html

 Παρομοίως 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 

ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

τιμώντας την επέτειο της λαϊκής εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου του 1973 και συνεχίζοντας τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, μαζί με την τεράστια δύναμη του λαού (των οικογενειών μας, των συγγενών και φίλων)

καλεί κάθε συνάδελφο 

να συμμετάσχουμε μαζικά και ενωτικά, στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, όπως παρακατω:

  • Την Δευτέρα 16/11/15 ώρα 12.30 περίπου, αντιπροσωπεία συναδέλφων θα καταθέσει λουλούδια στο Πολυτεχνείο τιμώντας αγώνες και αγωνιστές της εποχής. Συνάντηση ωρα 12.00 στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων.

  • Την Τρίτη 17/11/15 συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην καθιερωμένη πορεία. Συνάντηση ώρα 16.00 στη Σταδίου στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

για να δώσουμε συνέχεια στον αδικαίωτο αγώνα για “Ψωμί – Παιδεία -Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία”!


 
 
 
 

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ