Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Eκδήλωση για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος

Εκδήλωση για τον εορτασμό της μνήμης των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων «Τριών Παίδων εν Καμίνω»  

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ανήμερα του εορτασμού της μνήμης των Τριών Παίδων εν Καμίνω, στις 17 Δεκεμβρίου, τελέστηκε Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Τιμές αποδόθηκαν από διμοιρία Δοκίμων Ανθυποπυραγών και τη Μουσική Μπάντα του Σώματος.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή και ακολούθως οι προσκεκλημένοι μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση.

Παρευρέθηκαν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης, εκπρόσωποι των τριών όπλων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και μέλη του Κοινοβουλίου.

Από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος παρευρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αποστράτων, των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εθελοντών του ΠΣ.

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Γιαννάκο και το Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Θύμιο Τσούνα.

Ανάλογες εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος σε όλη την χώρα και όλες οι Υπηρεσίες της Επικράτειας.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ