Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΗ

23-09-2022, Ω/10:45′
Η Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Πυροσβεστικού Σώματος σε συνεργασία με την Akoustica Medica, διοργάνωσε, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 6, το απόγευμα, στην
αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που διαθέτει, στην Ομόνοια,  Ημερίδα ενημέρωσης και πρόληψης για τα οφέλη της καλής ακοής.
Αρχικά ο γιατρός-ωτορινολαρυγγολόγος, κ. Γιάννης Φουντωτός, ανέπτυξε με σαφήνεια και ιατρική τεκμηρίωση τα αίτια που προκαλούν τα προβλήματα ακοής καθώς και τα προληποτικά μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται για να αποτρέπονται οι δυσμενείς συνέπειές τους, γιατί όπως είπε ‘…η καλή ακοή σημαίνει ποιότητα ζωής…’.
Αμέσως μετά, ο επικεφαλής της τεχνικής ομάδας της Acustica Medica, κ.Δημήτρης Δαούτης, ενημέρωσε το κοινό για τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη στα άτομα με προβλήματα ακοής, ώστε να μπορούν να ζουν μία κανονική κοινωνική ζωή.
Ακολούθως ο γιατρός εξέτασε ενδελεχώς τους παρευρισκόμενους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο λαβύρινθος του αυτιού τους και η τεχνική ομάδα αξιολόγησε την ακουστική ικανότητα ενός εκάστου, με τη βοήθεια σύγχρονων ψηφιακών ιατρικών μηχανημάτων.
Μετά το πέρας της διαδικασίας προσφέρθηκε από την Π.Ε.Α.Π.Σ. τσιπουράκι και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη Ημερίδα, που κατά πάσα πιθανότητα θα καταπιαστεί με την σύγχρονη ‘μάστιγα’ των ηλικιωμένων, την άνοια.
Στην ως άνω εκδήλωση , που την παρακολούθησαν απόστρατοι και εργαζόμενοι του Πυροσβεστικού Σώματος, παραβρέθηκε, από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, και ο Διευθυντής Πυρόσβεσης Αρχιπύραρχος, Ανδρέας Στεμπίλης.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ