Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Διακοπές στα Καμένα Βούρλα μόνο με 18 ευρώ

Μετά από την αναγκαστική ανάπαυλα ενός και πλέον έτους, λόγω της πανδημίας, η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, επαναφέρει τη συνεργασία της με τουριστικά καταλύματα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ποιοτικές διακοπές και τα προτείνει στα μέλη της, στους εν ενεργεία συναδέλφους και στους φίλους, για να προγραμματίσουν εκεί τις διακοπές τους, καλοκαιρινές ή μη, μαζί με τις οικογένειές τους.

Σας προτείνουμε λοιπόν τον γνώριμο σε πολλούς, όμορφο προορισμό, για θερμά ή δροσερά μπάνια, όλον τον χρόνο, στα Καμένα Βούρλα.

Μόνο με 18 ευρώ, το άτομο, την ημέρα, προσφέρεται διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό-μεσημεριανό και ελαφρύ βραδυνό γεύμα, στο ξενοδοχείο ΠΑΝΘΕΟΝ, που βρίσκεται 100 μέτρα από τη θάλασσα και 2 χλμ, από τα (δωρεάν) δημοτικά ιαματικά λουτρά!

Στα τρία χρόνια συνεργασίας μας, με την εν λόγω επιχείρηση, πάνω από 300 συνάδελφοι και φίλοι της Ένωσής μας, απόλαυσαν τις ομορφιές της περιοχής και την περιποίηση της ιδιοκτήτριας, κ. Ευαγγελίας!

Για να κλείσετε δωμάτιο καλέστε την ΠΕΑΠΣ: 697 4045 719!

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ