Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

2016-03-07 22:26

ΑΘΗΝΑ

    Η Πρωτοβουλία Αποστράτων στo πλαίσιο της δράσης της για το σχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, συνέχισε και σήμερα Δευτέρα 7 Μάρτη 2016 τις ενημερωτικές της επισκέψεις, μοιράζοντας σχετική ανακοίνωση[1].

    Αντιπροσωπεία μελών της Πρωτοβουλίας επισκέφτηκε τα Αστυνομικά Τμήματα Εξαρχείων και Ομονοίας.

    Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έγιναν συζητήσεις με το εκεί προσωπικό, σχετικά με τις συνέπειες από την αντασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που σχεδιάζει. Η αντιπροσωπεία έγινε δέκτης προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό, με κυριότερα την εντατικοποίηση της δουλειάς αποτέλεσμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, την ανασφάλεια που αποπνέει η αναμενόμενη κατάθεση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, την αδυναμία πλέον κάλυψης βασικών αναγκών της ζωής τους, απόρροια των διαδοχικών μειώσεων των αποδοχών τους. Επίσης η έλλειψη πιστώσεων έχει αρνητικές επιπτώσεις σε μεγάλο φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων, που εγκυμονούν κινδύνους για το προσωπικό και εκτείνονται από την καθαριότητα των υπηρεσιών μέχρι την λειτουργία των οχημάτων.

    Το επόμενο διάστημα η Πρωτοβουλία Αποστράτων θα συνεχίσει τις εξορμήσεις της με επισκέψεις – περιοδείες σε Αστυνομικά Τμήματα, Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Λιμεναρχεία.


[1]             http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/kalesma-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-yperaspisi-toy-dikaiomatos-mas-stin-koinoniki-asfalisi1/

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/deltio-typoy-tis-protovoylias-apostraton2/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ