Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Χαιρετισμός της Πρωτοβουλίας στην εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό

14-1-2016
Καλημέρα σας,
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση να παραβρεθούμε στην «Παρουσίαση των θέσεων του ΠΑΜΕ για το … κάλεσμα δράσης και αγώνα ενάντια στον κυβερνητικό σχεδιασμό, για την αποτροπή του».
Φίλες και φίλοι,

Η πρωτοβουλία μας έχει ζωή μερικών μηνών με στόχο ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της «Πρωτοβουλία αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Την συγκροτούν η Πανελλήνια ένωση αποστράτων του Πυροσβεστικού Σώματος η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα καθώς και συνάδελφοι απόστρατοι της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Συναγωνιστές, φίλοι και συνάδελφοι,

Μας είπαν απόστρατους αντί να μας πουν συνταξιούχους. Τόσα χρόνια μας έκλειναν το μάτι ότι είμαστε οι χαϊδεμένοι του συστήματος, ότι είμαστε κάτι διαφορετικό από τον υπόλοιπο λαό. Στην ίδια ρότα βαδίζουν ακόμα και σήμερα.

Παρ’ όλα αυτά όμως όλο και περισσότεροι από τους απόστρατους αντιλαμβάνονται ότι τόσο εμάς τους ίδιους όσο και τις οικογένειες μας πλήττουν τα ίδια προβλήματα με τους εργαζόμενους και τους άλλους συνταξιούχους. Όλοι μας, αλλά και όλων μας τα παιδιά και τα εγγόνια είναι θύματα της ίδιας βάρβαρης πολιτικής των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, της σημερινής και της ΕΕ!

Συνάδελφοι,

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει δεν μπορεί στις μέρες μας πλέον να δείχνουμε εμπιστοσύνη στις καθησυχαστικές υποσχέσεις και τις ψεύτικες ελπίδες που σκορπάνε τα κυβερνητικά στελέχη και τα παπαγαλάκια τους.

Ως εδώ δεν πάει άλλο!

Ειδικά για την κοινωνική ασφάλιση εμείς λέμε, (και δεν είμαστε οι μόνοι) ότι πρέπει να πληρώσουν, αυτοί που λεηλάτησαν τα ταμεία δηλαδή το κράτος και το κεφάλαιο και όχι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.

Όλοι μαζί ενωμένοι να βγούμε στους δρόμους να τους σταματήσουμε! Να πάρουν πίσω το νόμο-λαιμητόμο!

Ιδιαίτερα καλούμε τους συναδέλφους:

  • να ενώσουμε την φωνή μας με όσους αγωνίζονται με συνέπεια για το δίκιο όλων μας.
  • να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμη του λαού
  • να χαράξουμε πορεία ανάτασης προς όφελος των συμφερόντων μας

Να μη ξεχνάμε επίσης, όλοι μαζί ενωμένοι:

  • Να βάλουμε στη γωνία την ναζιστική εγκληματική ΧΑ
  • Να πούμε ένα βροντερό ΌΧΙ στην πολεμική εμπλοκή της χώρας που μας οδηγεί η συγκυβέρνηση χέρι – χέρι με τις ΗΠΑ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Μ’ αυτές τις σκέψεις η Πρωτοβουλία αποστράτων χαιρετίζει την σημερινή συνάντηση!

Καλή συνέχεια στους αγώνες!

Γεια σας

 

Διαβάστε περισσότερα: http://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/chairetismos-tis-protovoylias-stin-ekdilosi-gia-tin-paroysiasi-ton-theseon-toy-pame-gia-to-asfalistiko/

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ