Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΑΠΣ

Αριθ. Πρωτ. 96                                                                       Αθήνα 18 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ), συμμετέχοντας υπεύθυνα στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας και ιδιαίτερα μεταξύ των μελών μας που ηλικιακά αποτελούν και ευπαθή ομάδα, ακολουθώντας τις οδηγίες των υπεύθυνων οργάνων της πολιτείας, αναβάλλει την προγραμματισμένη διεξαγωγή της επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την 21 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00’ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕΑΠΣ, Πατησίων 5, Αθήνα.

Η αναβολή διεξαγωγής της Γ.Σ, δεν επηρεάζει την ομαλή λειτουργία της Ένωσης, καθόσον ήταν απολογιστική και όχι εκλογική. Έρχεται δε σε συνέχεια μετάθεσης προγραμματισμένων δράσεων της Ένωσής μας, συσκέψεων, πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει με ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικού τύπου που διαθέτουμε (www.peaps.gr /11-03-2020).

Με την ευκαιρία, λόγω της επικρατούσας κατάστασης εξάπλωσης του κορονοϊού, αναβάλλεται και η προγραμματισθείσα για το Ιούνιο, εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Για τη διεξαγωγή της αναβληθείσας Γενικής Συνέλευσης των μελών, όσο και των λοιπών δράσεων – εκδηλώσεων της Ένωσής μας, θα ενημερωθείτε απο τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας που διαθέτει η Π.Ε.Α.Π.Σ (www.peaps.gr – Facebook/peaps, ηλεκτρονικό μήνυμα [sms] στο κινητό σας). Για οποιοδήποτε πρόβλημά σας, το Δ.Σ θα είναι στη διάθεσή σας με τηλεφωνική επαφή στα κινητά τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ., που έχουν αναρτηθεί μόνιμα στην ιστοσελίδα μας.

Τέλος, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, παρακαλούμε να τηρείτε ευλαβικά τις οδηγίες των επίσημων φορέων της Δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε υγιείς και ασφαλείς να αναμωθούμε όλοι και πάλι στις μελλοντικές δράσεις – εκδηλώσεις της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ. της ΠΕ.Α.Π.Σ

Ο Γεν. Γραμματέας         Ο Πρόεδρος               Ανδρέας Ριτσώνης    Κώστας Γιαννάκος                                      

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ