Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

54 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

20-04-2021, Ω/19:05′

Η μαύρη επέτειος των 54 χρόνων από την επιβολή της δικτατορίας.

Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά την επιβολή της επτάχρονης δικτατορίας, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της χούντας, την αυταπάρνηση των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα και ιδιαίτερα των νέων  που βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν, τους αγώνες του λαού μας για λευτεριά και δημοκρατία στη χώρα μας.

Τιμούμε τους συναδέλφους μας, τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που σήκωσαν το ανάστημά τους εναντίον της χούντας, βασανίστηκαν, διώχτηκαν και αποτάχτηκαν συμβάλλοντας και αυτοί στην συνολικότερη αντίσταση του λαού μας κατά της δικτατορίας.

Θεωρούμε εξαιρετική τιμή ότι τέτοιοι αξιωματικοί λάμπρυναν με τη συμμετοχή τους και τους κοινωνικούς αγώνες της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ.

Σ αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε, με τις πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας, με τα όλο και βαρύτερα μέτρα σε βάρος μας, οι απόστρατοι τηςΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ διδασκόμαστε από τη γενναία στάση τους και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του λαού και να αγωνιζόμαστε μαζί του για την προάσπιση των κοινών μας συμφερόντων και της χώρας μας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 

Για την Υπεράσπιση του Δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση.

 
 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ