Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

1η ΜΑΗ – ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

      129 χρόνια από την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγο. Ημέρα σύμβολο αγώνα και ανειρήνευτης ταξικής πάλης με θύματα χιλιάδες εργάτες και αγωνιστές κατά της κυριαρχίας του κεφαλαίου και των εκφραστών του. Το μήνυμά της αποτελεί το φάρο για τους αγώνες των εργαζόμενων και συνταξιούχων της χώρας μας σήμερα που το κεφάλαιο μέσω των εφαρμοζόμενων πολιτικών των κυβερνήσεων και της Ε.Ε μετακυλίει στις πλάτες τους τα χρέη που το ίδιο δημιούργησε με σκοπό την εκ νέου κερδοφορία του.

     Οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ένα δρόμο έχουν να ακολουθήσουν. Το δρόμο του αγώνα, της ρήξης και της ανατροπής. Πιο δυνατά και ενωτικά για όλα όσα μας ανήκουν, για όλα όσα μας έκλεψαν, όλα όσα δικαιούμαστε σήμερα! Δε συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την ανεργία, τα μνημόνια, με ψίχουλα και υποσχέσεις.

   Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά καλεί τα μέλη της στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στις 10.00΄ στο Σύνταγμα αλλά και στις συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της χώρας μας στο πνεύμα της ταξικής αγωνιστικής δράσης.

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ