Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

Π.Ε.Α.Π.Σ.

Μία φιλόξενη κυψέλη για όλους τους συνταξιούχους του Πυροσβεστικού Σώματος και τις οικογένειές τους.

Όλοι στην απεργία την 1η Μάη

Η απεργία της 1ης Μάη δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής στα εκατομμύρια των ηρώων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου, από τους πρωτοπόρους εργάτες της Πρωτομαγιάς του ΣΙΚΑΓΟ το 1886 έως σήμερα. Η 1η Μάη είναι η ημέρα πάλης των εργαζομένων, η ημέρα πάλης απέναντι στην πολιτική που στέλνει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας στην ανέχεια και στην εξαθλίωση. Μέρα διεκδίκησης αιτημάτων για αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι καθημερινές εξελίξεις, τα βάρβαρα μέτρα πτώχευσης του λαού μας, διαψεύδουν συνεχώς τους εκπροσώπους και τους απολογητές της τρόικας και των άλλων ξένων και ντόπιων διευθυντηρίων. Στο δρόμο που χάραξαν οι εργάτες του Σικάγο βρίσκεται σήμερα η απάντηση.

Τιμώντας αγωνιστικά το γιορτασμό της 1ης Μάη η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος καλεί τα μέλη και τους φίλους της, σε συμπόρευση με όλους τους εργαζόμενους, συμμετέχοντας στις κατά τόπους συγκεντρώσεις, να παλέψουμε όλοι μαζί και διεκδικήσουμε αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τις οικογένειές μας

Related Articles

Stay Connected

567ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ